Skip to content

Grandioze Koningsdag Bingo

Grandioze Koningsdag Bingo

In samenwerking met de digitale WoonkamerBingoshow organiseert de Oranjevereniging op Koningsdag een spectaculaire Bingo voor het gehele gezin.

De bingo is voor alle inwoners van Bunschoten Spakenburg en zal starten om 19:30 uur.  Digitale bingokaarten kunnen vooraf besteld worden via de link http://www.woonkamerbingoshow.nl/ticketshopcovbunschoten

Hoe werkt het?

Er zullen 2 bingorondes zijn met mooie prijzen. Prijs per bingokaart voor 2 rondes bedraagt 3 euro, en 4 voor kaarten van 2 rondes betaald men 10 euro (hoe meer kaarten hoe meer kans op een mooie prijs). Je unieke bingokaarten krijg je een paar dagen voor de bingo toegestuurd per mail.

Via een link op YouTube word je doorgestuurd naar de livestream. Heb je tijdens de livestream BINGO? Dan bel je in bij de livestream. Wie als eerste belt, pakt de prijs van die ronde! Het telefoonnummer staat op de bingokaart!

Leden van de COV Bunschoten Spakenburg krijgen onder vermelding van hun lidnummer (staat op de ledenpas) een korting van 6 euro . Dus 2 personen spelen dan gratis mee! Wilt u ook gratis meespelen? Wordt lid van de COV door middel van het invulformulier op onze site www.covbunschoten.nl of een mailtje naar secretariaat@covbunschoten.nl U krijgt dan een voorlopig lidnummer van ons.

Het prijzenpakket bestaat in ieder geval uit een kinderfiets –  beschikbaar gesteld door Steven Koelewijn – , diverse horecabonnen en de komende weken wordt de prijzenpot nog aangevuld.

Verder is er ook deze editie weer een leuke wedstrijd in een wedstrijd; de selfie contest.

Wie maakt de meest bijzondere en/of mooiste selfie met uiteraard als thema Koningsdag en wint een mooie prijs?! Tijdens de uitzending zal de organisatie een apart telefoonnummer aangeven waarop de selfies verstuurd kunnen worden. Dat komt en blijft duidelijk in beeld. Als de inzendingen ruim zijn, dan belonen we dat door nog een extra prijs weg te geven.

Gewonnen

Heb je gewonnen? Dan kun je na afloop van de woonkamerbingoshow je prijs direct ophalen bij van de Groep accountants, Haarbrug 14 of later bij één van de organisatoren. Dit zijn onder anderen voorzitter Lammert van de Groep of 2e voorzitter Peter Frans Poort.

Back To Top