Skip to content

Prijzencircus bij Oranjeverenigings Bingo

In samenwerking met de digitale WoonkamerBingoshow organiseert de Oranjevereniging op dinsdag 1 maart opnieuw een spectaculaire Bingo voor het gehele gezin. 

De bingo is voor alle inwoners van Bunschoten Spakenburg en zal starten om 19:30 uur.  Digitale bingokaarten kunnen vooraf besteld worden via de link http://www.woonkamerbingoshow.nl/ticketshopcovbunschoten

Hoe werkt het?

Er zullen 2 bingorondes zijn met mooie prijzen. Prijs per bingokaart voor 2 rondes bedraagt 3 euro, en 4 voor kaarten van 2 rondes betaald men 10 euro (hoe meer kaarten hoe meer kans op een mooie prijs). Je unieke bingokaarten krijg je 1 tot 2 dagen voor de bingo toegestuurd per mail.

Via een link op YouTube word je doorgestuurd naar de livestream. Heb je tijdens de livestream BINGO? Dan bel je in bij de livestream. Wie als eerste belt, pakt de prijs van die ronde! Het telefoonnummer staat op de bingokaart!

Leden van de COV Bunschoten Spakenburg krijgen onder vermelding van hun lidnummer (staat op de ledenpas) een korting van maximaal 5,98 euro . Dus 2 personen spelen dan min of meer gratis mee! Voor de registratie dient er € 0,01 betaald te worden voor 1 kaart. Wilt u ook gratis meespelen? Wordt lid van de COV door middel van het invulformulier op onze site www.covbunschoten.nl of een mailtje naar secretariaat@covbunschoten.nl U krijgt dan een voorlopig lidnummer van ons. 

Na het succes van vorig jaar en de vele leuke enthousiaste reacties wil de Oranjevereniging de Bingo-liefhebbers een extra digitale Woonkamerbingo aanbieden. Daarnaast wil de COV deze bingoronde speciaal de horeca-sponsors van de Oranjevereniging ondersteunen, door prijzen van hen beschikbaar te stellen. Er zijn onder meer te winnen een heerlijk diner bij de Mandemaker of een diner bij Grace Lunchroom. Lunchbonnen van Grandcafé 033, Sjik Borrels & Bites, de Kraplap, Lim Asian Bistro en restaurant The Smokehouse.

Verder is er ook deze editie weer een leuke wedstrijd in een wedstrijd; de selfie contest. 

Wie maakt de meest bijzondere en/of mooiste selfie en wint een mooie prijs?! Tijdens de uitzending zal de organisatie een apart telefoonnummer aangeven waarop de selfies verstuurd kunnen worden. Dat komt en blijft duidelijk in beeld. Als er veel inzendingen zijn, dan belonen we dat door nog een extra prijs weg te geven.

Gewonnen

Heb je gewonnen? Dan kun je de volgende dagen van 3 – 5 maart, je prijs ophalen tijdens kantooruren bij van de Groep accountants, Haarbrug 14 of maak een afspraak met één van de bestuursleden. 

Back To Top