Skip to content

Digitale Koningsdag Bingo

hoofdprijs 5 daags verblijf op Curaçao!

In samenwerking met de digitale WoonkamerBingoshow organiseert de Oranjevereniging op Koningsdag opnieuw een spectaculaire Bingo voor het gehele gezin.

De bingo is voor alle inwoners van Bunschoten Spakenburg en zal starten om 19:30 uur.  Digitale bingokaarten kunnen vooraf besteld worden via de link http://www.woonkamerbingoshow.nl/ticketshopcovbunschoten

De vorige Koningseditie was een grandioos succes en onthoudt: meedoen is belangrijker dan winnen. Bovendien is hiermee een gezellige familie- of vriendenavond gegarandeerd!

Er zullen 2 bingorondes zijn met mooie prijzen. Prijs per bingokaart voor 2 rondes bedraagt 3 euro, en 4 voor kaarten van 2 rondes betaald men 10 euro (hoe meer kaarten hoe meer kans op een mooie prijs). Je unieke bingokaarten krijg je een dag voor de bingo toegestuurd per mail.

Leden van de COV Bunschoten Spakenburg krijgen onder vermelding van hun lidnummer (staat op de ledenpas) een korting van 6 euro . Dus 2 personen spelen dan gratis mee! Wilt u ook gratis meespelen? Wordt lid van de COV door middel van het invulformulier op onze site www.covbunschoten.nl of een mailtje naar secretariaat@covbunschoten.nl U krijgt dan een voorlopig lidnummer van ons. Wilt u uitsluitend de 2 gratis kaarten, dan zijn wij genoodzaakt om 1 euro administratiekosten te vragen (de ticketshop kan het anders niet verwerken).

Het prijzenpakket bestaat in ieder geval uit een dinerbon van Ootje Eppie, waardebonnen van Ru van Wouter van Geurten, bloemenhuis Rogeab, Asian bistro Lim, Smokehouse, de Kraplap, Sjik, 033 en de komende weken wordt de prijzenpot nog aangevuld. De klapper van de avond wordt een 5-daags vakantieverblijf in het ABC resort op Curaçao. 

Nadere informatie over deze digitale bingo op de website van de Oranjevereniging en via de plaatselijke media!

Het volledige programma van COV Bunschoten-Spakenburg volgt volgende week in de speciale Oranjekrant.

Back To Top