Skip to content

Kindermiddag 2022

 Oranjevereniging Bunschoten Spakenburg organiseert haar kindermiddag op woensdagmiddag 16 Maart.

 

Op woensdagmiddag 16 maart organiseert de COV Bunschoten Spakenburg weer haar Kindermiddag. Vanaf 14:00 tot 17:00 uur zijn de kinderen welkom bij Rugbyclub Spakenburg op sportpark de Vinken – Kronkels 10 

De kinderen zullen deze middag vermaakt worden met diverse activiteiten zoals springkussens, schminken en een ballonnenclown.

Deze kindermiddag is gratis toegankelijk voor de kinderen van leden van de COV Bunschoten Spakenburg op vertoon van de ledenpas.(als leeftijdsnorm hanteren wij de leeftijd van +/- 4 tot  +/- 10 jaar)

Bent u geen lid, en wilt uw kind toch genieten van een fijne middag, dan kunt u lid worden bij aanvang van de kindermiddag bij de ingang van de Rugbyclub.

Voor de kosten hoeft u het niet te laten, slechts  €6 voor alleenstaanden en €12 voor een gezin per jaar

Het lidmaatschap heeft ook voordelen tijdens Koningsdag op 27 april, zoals korting bij de spellen op het Spuiplein, gratis deelname aan de fietspuzzeltocht, 2 gratis Bingokaarten voor de digitale Bingoshow op Koningsdag, en nog meer korting of gratis toegang bij alle andere activiteiten die de COV Bunschoten Spakenburg elk jaar organiseert!

 

Dus kom allemaal naar sportpark de Vinken op woensdagmiddag 16 maart

Aanvang: 14:00 uur

Back To Top